Virtueel Medisch simulatie onderwijs

Mixed Reality

Mixed Reality (MR)

In een Mixed Reality-simulatie kunnen gebruikers een stap verder gaan dan Virtual Reality-simulaties.

Door fysieke patiënten en apparatuur uit de echte wereld te introduceren in de virtuele wereld

Waarmee de cursist interactie mee kan hebben, terwijl de onderdompeling in de virtuele omgeving behouden blijft.

Mixed Reality Medische simulatietraining

Met Mixed Reality medische simulatietraining plaats artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals in virtuele omgevingen (Virtual of Augmented Reality), waarin realistische scenario's en simulaties kunnen worden ervaren.

Het grote verschil met Virtual Reality is, dat je in Mixed Reality elementen uit de fysieke wereld voelt of zelfs kan zien in Virtual Reality.

Een voorbeeld is dat de cursist in Virtual Reality de BLS mannikin niet ziet, maar wel voelt tijdens het masseren)

Een ander voorbeeld is dat de BLS mannikin zichtbaar wordt in Virtual Reality

Voorbeelden van Mixed Reality Medische Simulatie Trainingen

VR CPR

Reanimatietraining is gericht op het aanleren van cardiopulmonale reanimatie en het verbeteren van de leerervaring door gebruik te maken van Virtual Reality en een interactieve dummy met sensoren.

MERT Project

Mixed Reality (MR) maakt gebruik van het bestaan van objecten uit de echte wereld om de geloofwaardigheid en zelfs de bruikbaarheid van de virtuele elementen van een gesimuleerde scène te vergroten

Varjo Triage

De holografische patiënt gemaakt om medische professionals te helpen meer levens te redden

Voordelen van Mixed Reality (MR) Medical Simulation Training

Realisme

MR-simulaties kunnen een zeer realistische trainingservaring bieden, waardoor medische professionals procedures kunnen oefenen zoals ze dat in een echte omgeving zouden doen. Waarbij ze echte interenties en handelingen kunnen uitvoeren op een mannikin.

Veiligheid

MR-simulaties stellen medische professionals in staat om procedures in een veilige omgeving te oefenen zonder risico op letsel voor patiënten.

Herhaalbaarheid

MR-simulaties kunnen zo vaak als nodig worden herhaald, waardoor medische professionals procedures kunnen oefenen totdat ze comfortabel en zelfverzekerd zijn.

Aanpassing

MR-simulaties kunnen worden aangepast aan de behoeften van individuele leerlingen, waardoor een leerervaring op maat wordt geboden.

Efficiency

MR-simulaties kunnen medische professionals helpen sneller en efficiënter competent te worden dan traditionele trainingsmethoden.

Wij zijn VR MedicalSIM

We bieden geavanceerde virtual reality- en augmented reality-trainingen voor medische professionals. Onze meeslepende simulaties stellen studenten in staat procedures te oefenen in een veilige, realistische omgeving, waardoor ze het vertrouwen en de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om te slagen in de echte wereld.

the future of medical education is now

Join the future