Virtueel Medisch simulatie onderwijs

Rijsimulatie voorrangsvoertuigen

Rijsimulatie

Tenstar Simulation AB heeft een fantastisch aanbod van rijsimulatoren voor hulpverleningsvoertuigen en andere voorrangsvoortuigen.

Chauffeurs van voorrangsvoertuigen moeten onder hoge druk adequaat kunnen reageren op onverwachte omstandigheden, om zodoende alle inzittenden en het overige verkeer niet in gevaar te brengen.

Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van voorrangsvoertuigen veilig kunnen oefenen, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van speciale rijsimulatoren..

Rijsimulatie voorrangsvoertuigen

Speciaal ontwikkelde rijsimulatoren van Tenstar bieden een gecontroleerde omgeving om het rijden met lichten en sirenes te oefenen, wat een uitdagende en complexe taak is.

Kenmerken

Door gebruik te maken van stationaire en bewegende platforms in combinatie met traditionele 2D-videoschermen. immersieve Virtual Reality rijsimulatie of het gebruik van het eigen voertuig, worden immersieve realistische simulaties mogelijk.

Platformen

ADVANCED_2_2023-01-12-150329_blli
Deskop advanced
De instapoplossing. Schaalbaar van eenvoudig tot meer geavanceerd.
Tenstar_MU_CAR-1_1000x850px
Car
De complete oplossing voor autosimulatie met de meest authentieke rijervaring.
Tenstar_MU-TE_3screens_2general_Trackpedals_TUX_1000x850px (1)
Mobiele unit
De perfecte oplossing voor rupsvoertuigen. Ook uitbreidbaar om rijden op wielen mogelijk te maken.
Tenstar_MUMB_Combination-1_1000x850px
Mobiele unit - motion base
De ideale oplossing voor alle Tenstar-voertuigen met de volledige set accessoires en opties.

Eenvoudig uit te breiden

Realisme

MR-simulaties kunnen een zeer realistische trainingservaring bieden, waardoor medische professionals procedures kunnen oefenen zoals ze dat in een echte omgeving zouden doen. Waarbij ze echte interenties en handelingen kunnen uitvoeren op een mannikin.

Veiligheid

MR-simulaties stellen medische professionals in staat om procedures in een veilige omgeving te oefenen zonder risico op letsel voor patiënten.

Herhaalbaarheid

MR-simulaties kunnen zo vaak als nodig worden herhaald, waardoor medische professionals procedures kunnen oefenen totdat ze comfortabel en zelfverzekerd zijn.

Aanpassing

MR-simulaties kunnen worden aangepast aan de behoeften van individuele leerlingen, waardoor een leerervaring op maat wordt geboden.

Efficiency

MR-simulaties kunnen medische professionals helpen sneller en efficiënter competent te worden dan traditionele trainingsmethoden.

Wij zijn VR MedicalSIM

We bieden geavanceerde virtual reality- en augmented reality-trainingen voor medische professionals. Onze meeslepende simulaties stellen studenten in staat procedures te oefenen in een veilige, realistische omgeving, waardoor ze het vertrouwen en de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om te slagen in de echte wereld.

the future of medical education is now

Join the future