Virtueel Medisch simulatie onderwijs

Virtual Learning Lab

Virtual Learning Lab

Dit lab gebruikt Virtual Reality-technologie om medisch onderwijs te verbeteren.

Het kan studenten op afstand of op afstand ook een manier bieden om deel te nemen aan klinische sessies en praktijkervaring op te doen.

Introductie:

Dit platform is toegankelijk via verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en VR-headsets, en kan simulaties van operaties, anatomische lessen en andere medische procedures bevatten.

Het stelt studenten en docenten in staat om deel te nemen aan real-time klinische sessies en opgenomen sessies, wat een meer meeslepende en interactieve leerervaring biedt.

Het kan studenten op afstand of op afstand ook een manier bieden om deel te nemen aan klinische sessies en praktijkervaring op te doen.

Doel

Het doel van het Medical XR Learning lab is om de opleiding en training van medische studenten en professionals te verbeteren door hen een meer meeslepende en interactieve leerervaring te bieden.

Het heeft tot doel het begrip van complexe medische concepten, procedures en technieken te verbeteren door studenten in staat te stellen deze te visualiseren en te oefenen in een virtuele of augmented reality-omgeving.

Daarnaast heeft het tot doel de toegankelijkheid van medisch onderwijs voor studenten en professionals op afstand of op het platteland te vergroten, en om een flexibele en efficiënte manier van trainen te bieden. Het uiteindelijke doel is om de kwaliteit van het medisch onderwijs te verbeteren en studenten en professionals voor te bereiden op het leveren van betere zorg aan patiënten.

Scope

De reikwijdte van dit voorstel omvat het volgende:

De reikwijdte van een Medical XR Learning Lab hangt af van de specifieke middelen en mogelijkheden van het lab, maar over het algemeen houdt het in dat studenten en professionals toegang krijgen tot een verscheidenheid aan virtual en augmented reality-tools en -technologieën om hun medische opleiding en training te verbeteren.

Inhoud

Kenmerken

VR- of non-VR-modus

Multiplayer of Solo Modus

Simulation Manager

3D Recordings

Scene Editing

Uitgebreide bibliotheek

Geinteresseerd in het XR Virtual Learning Lab of wilt u meer informatie ontvangen

Neem dan contact met ons op

Simulatie manager

In deze video ziet u de mogelijkheden van een simulatie manager

Bron: https://acadicus.com/

Mock code simulation event

Deelnemers van 14 organisaties, gezamenlijk duizenden kilometers van elkaar verwijderd, kwamen samen voor dit nep-codesimulatie-evenement, geleid door Dr. Slamon.

Deze simulatie omvatte een prebriefing, debriefing en mogelijkheden voor waarnemers om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Als je geïnteresseerd bent in het hosten, leiden, observeren of assisteren van toekomstige simulaties in Zoom of VR, doe dan mee! .

We zijn op een missie om nieuwe mogelijkheden in simulatie te ontsluiten door de kosten aanzienlijk te verlagen en de toegang tot deze uiterst belangrijke leermodaliteit massaal te vergroten.

Bron: https://acadicus.com/

3D recodings

Leg 3D-holografische opnames vast van lezingen of demonstraties van instructeurs. Opnames kunnen altijd en overal worden afgespeeld en vanuit elke hoek worden bekeken.

Ze kunnen zo vaak als nodig worden bekeken en leerlingen kunnen de opname volgen.

Bron: https://acadicus.com/

Wij zijn VR MedicalSIM

We bieden geavanceerde virtual reality- en augmented reality-trainingen voor medische professionals. Onze meeslepende simulaties stellen studenten in staat procedures te oefenen in een veilige, realistische omgeving, waardoor ze het vertrouwen en de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om te slagen in de echte wereld.

the future of medical education is now

Join the future

Locatie

Hooggoorns 40

7812 AM Emmen, Nederland

contact

+31 (0)6-47359341