Virtueel Medisch simulatie onderwijs

Augmented Reality

Augmented Reality (AR)

Augmented Reality (AR) is een digitaal gecreëerde toevoeging aan de werkelijkheid, waarin de cursist zich nog in de echte wereld bevindt.

Augmented Reality Medische simulatietraining

Met Augmented Reality medische simulatietraining kunnen artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals realistische scenario's en simulaties ervaren in hen eigen omgeving, zonder het risico van schade aan patiënten, en kan worden gebruikt om de vaardigheden van zowel beginnende als ervaren medische professionals te verbeteren.

Voordelen van Augmented Reality Medical Simulation Training

Realisme

AR-simulaties kunnen een zeer realistische trainingservaring bieden, waardoor medische professionals procedures kunnen oefenen zoals ze dat in een echte omgeving zouden doen.

Veiligheid

AR-simulaties stellen medische professionals in staat om procedures in een veilige omgeving te oefenen zonder risico op letsel voor patiënten.

Herhaalbaarheid

AR-simulaties kunnen zo vaak als nodig worden herhaald, waardoor medische professionals procedures kunnen oefenen totdat ze comfortabel en zelfverzekerd zijn.

Toegankelijkheid

AR-simulaties zijn op afstand toegankelijk, waardoor training en opleiding op verschillende locaties kan plaatsvinden en medische ondersteuning op afstand mogelijk is.

Aanpassing

AR-simulaties kunnen worden aangepast aan de behoeften van individuele leerlingen, waardoor een leerervaring op maat wordt geboden.

Efficiency

AR simulations can help medical professionals to achieve competency faster and more efficiently than traditional training methods.

Voorbeelden van Augmented Reality Medische Simulatie Trainingen

HoloPatient

HoloPatient helpt studenten bij het beoordelen, diagnosticeren en behandelen van aandoeningen in de echte wereld door middel van levensechte holografische simulaties van gestandaardiseerde patiëntscenario's. De bibliotheek bevat een gevarieerde reeks gesimuleerde patiënten om empathie te maximaliseren en impliciete vooroordelen te voorkomen.

HoloHuman

HoloHuman gebruikt full-size, meeslepende hologrammen waarmee instructeurs en studenten delen van het lichaam, 11 verschillende systemen en meer dan 4.500 benoemde en beschreven structuren kunnen verkennen.

HoloScenario

HoloScenarios presenteert volledige klinische simulaties met holografische patiënten, medische hulpmiddelen en hulpmiddelen. Deelnemers kunnen deze meeslepende simulaties delen vanaf verschillende locaties. Samen hebben hun beslissingen en acties invloed op de verbetering of verslechtering van de patiënt. Facilitator's kunnen handmatig overschrijven om leerlingen door fasen te leiden in de volgorde en het tempo van uw voorkeur.

PerSIM

De holografische patiënt gemaakt om medische professionals te helpen meer levens te redden

Wij zijn VR MedicalSIM

We bieden geavanceerde virtual reality- en augmented reality-trainingen voor medische professionals. Onze meeslepende simulaties stellen studenten in staat procedures te oefenen in een veilige, realistische omgeving, waardoor ze het vertrouwen en de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om te slagen in de echte wereld.

the future of medical education is now

Join the future