Virtueel Medisch simulatie onderwijs

Free Roam VR​

Free Roam VR critical incident response simulatie

Free Roam Virtual Reality

Free Roam Virtual Reality (FR-VR) biedt een verhoogd niveau van onderdompeling, interactiviteit en fysieke betrokkenheid, waardoor het een opwindende en de meest immersieve en realistische vorm van virtueel simulatie onderwijs is op het gebied van Virtual Reality-ervaringen.

In tegenstelling tot traditionele Virtual Reality (VR) waarbij gebruikers beperkt zijn tot een stationaire positie of een besloten ruimte, stelt Free Roam VR deelnemers in staat vrij te bewegen binnen een aangewezen speelgebied, meestal uitgerust met motion tracking-technologie en gespecialiseerde apparatuur.

AVRT - Free Roam VR tactisch simulatie onderwijs voor politie en leger

Virtual Reality critical incident response simulatie

Disaster management

TecknoSIM Rescue Training VR Simulator is een simulatie van rampen zoals aardbeving, overstroming, aardverschuiving, vulkaan, cycloon.

De gesimuleerde omgeving biedt de mogelijkheid om eerstehulpverleners te trainen in het uitvoeren van zoek- en reddingsoperaties en het gebruik van de apparatuur in geval van een ramp en om de standaardprocedures voor het redden van levens te begrijpen.

Met de Virtual Reality-ervaring en demonstratie kunnen cursisten een echt rampscenario visualiseren en ervaren in een volledig veilige omgeving, wat onmogelijk is in real life training.

Voorbeeld van een Virtual Reality training voor disaster management

First Responder Triage training

First Responder is een state-of-the-art, high-fidelity virtual reality-simulatie die is ontworpen om personen te trainen en te beoordelen die een massaslachtoffer moeten beoordelen.

Aanpasbare scenario's kunnen worden geïmplementeerd op basis van de ervaring en het vaardigheidsniveau van de stagiair.

Geautomatiseerde beoordeling maakt doelbewust oefenen mogelijk met onmiddellijke feedback en stand-alone functionaliteit zonder de noodzaak van afzonderlijke moderators maakt eenvoudige implementatie mogelijk.

Voorbeeld van een Virtual Reality training voor disaster management

Virtual Reality Training for Mass Casualty Triage

Triage van incidenten met massaslachtoffers door middel van een virtual reality-oplossing die cursisten een meeslepende ervaring biedt, waardoor een intense en realistische ervaring ontstaat.

Deze virtual reality-oplossing helpt bureaus expertise op te doen door middel van een verscheidenheid aan scenario's die noodsituaties in het echte leven het best nabootsen, waaronder ernstige verwondingen en levensreddende interventies in het veld en medische noodhulpsimulaties in ziekenhuizen.

Voorbeeld van een Virtual Reality training voor disaster management

EmergiSim VR Training for First Responders

EmergiSim is een Australisch trainingsbedrijf dat gebruikmaakt van Virtual Reality-technologie om eerstehulpverleners en militairen te trainen in complexe en zeer bedreigende noodsituaties.

EmergiSim combineert vakexperts van Army Special Operations Medics & Paramedics met VR-ontwikkelaars en 3D-illustratoren van wereldklasse om realistische, meeslepende en schaalbare training te bieden.

Voorbeeld van een Virtual Reality training voor disaster management