ResQSIM

ResQSim - Critical Incident Simulator

ResQSIM biedt geavanceerde Free Roam Virtual Reality-simulatietraining voor professionals werkzaam binnen de (tactische) hulpverlening- en veiligheidsdiensen. 

 Ons platform stelt stagiairs in staat om zich onder te dompelen in realistische noodscenario’s, waardoor ze de kans krijgen om hun vaardigheden aan te scherpen in een veilige en gecontroleerde virtuele omgeving. 

Met ResQSIM kunnen hulpverleners eersteklas training krijgen die zowel effectief als kostenefficiënt is.

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

"We believe in using cutting-edge technology to improve the training of emergency services personnel, with a focus on preparing them for real-world scenarios "

“Bij VR MedicalSIM is het onze missie om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop hulpdiensten en tactische professionals trainen voor situaties onder hoge druk. We bieden geavanceerde Free Roam VR-simulaties die cursisten onderdompelen in realistische scenario’s, waardoor ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en aanscherpen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Ons doel is om deze professionals te helpen hun responstijden, besluitvormingsvermogen en algehele prestaties te verbeteren, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten voor degenen die ze dienen. We zijn toegewijd aan het bieden van trainingservaringen van de hoogste kwaliteit en aan voortdurende de grenzen verleggen van wat mogelijk is met VR-technologie.”

Ons platform voor virtueel simulatie onderwijs is ontworpen voor organisaties en instanties die verantwoordelijk zijn voor noodhulp, waaronder wetshandhavers, brandweerkorpsen, medische hulpdiensten en overheidsinstanties. Onze trainingsprogramma's kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van elke organisatie en we bieden flexibele prijsopties voor elk budget.

Ons Hybrid Learning Incident Management Platform is de ultieme tool voor organisaties die zich moeten voorbereiden op en reageren op noodsituaties. Met ons platform kunt u erop vertrouwen dat uw team klaar staat om elke situatie met precisie en vertrouwen aan te pakken, terwijl het risico op letsel of verlies van mensenlevens bij incidenten in de echte wereld wordt verkleind.

Politie

I am text block. Click edit button to change this text.

defensie

I am text block. Click edit button to change this text.

rijsimulatie

I am text block. Click edit button to change this text.

ambulance

I am text block. Click edit button to change this text.

first responders

I am text block. Click edit button to change this text.

brandweer

I am text block. Click edit button to change this text.

Tactisch Simulatie training

In ons tactische trainingsprogramma leren cursisten werken in gecoördineerde teams, navigeren in complexe omgevingen en onder druk kritieke beslissingen nemen. Door middel van realistische simulaties zullen ze vaardig-heden ontwikkelen in het omgaan met vuur-wapens, tactisch manoeuvreren en het redden van gijzelaars.

Hulpverlening Simulatie training

Ons niet-tactische trainingsprogramma richt zich op het ontwikkelen van een breed scala aan vaardigheden voor hulpverleners, waaronder effectieve communicatie, situationeel bewustzijn en de-escalatietechnieken. Cursisten leren hoe ze moeten reageren op medische (First Responder) noodsituaties en Triage, grootschalige ongevallen en incidenten en andere niet-tactische scenarios. ​

Virtual Reality

Ons trainingsplatform maakt gebruik van de nieuwste virtual reality-technologie om een ​​meeslepende, interactieve ervaring voor cursisten te creëren. Met onze geavanceerde simulatietechnologie kunnen we realistische omgevingen, geluiden en zelfs geuren nabootsen om een ​​levensechte trainingservaring te creëren.

Voorbeelden van Augmented Reality Medische Simulatie Trainingen

HoloPatient

HoloPatient helpt studenten bij het beoordelen, diagnosticeren en behandelen van aandoeningen in de echte wereld door middel van levensechte holografische simulaties van gestandaardiseerde patiëntscenario's. De bibliotheek bevat een gevarieerde reeks gesimuleerde patiënten om empathie te maximaliseren en impliciete vooroordelen te voorkomen.

HoloHuman

HoloHuman gebruikt full-size, meeslepende hologrammen waarmee instructeurs en studenten delen van het lichaam, 11 verschillende systemen en meer dan 4.500 benoemde en beschreven structuren kunnen verkennen.

HoloScenario

HoloScenarios presenteert volledige klinische simulaties met holografische patiënten, medische hulpmiddelen en hulpmiddelen. Deelnemers kunnen deze meeslepende simulaties delen vanaf verschillende locaties. Samen hebben hun beslissingen en acties invloed op de verbetering of verslechtering van de patiënt. Facilitator's kunnen handmatig overschrijven om leerlingen door fasen te leiden in de volgorde en het tempo van uw voorkeur.

PerSIM

De holografische patiënt gemaakt om medische professionals te helpen meer levens te redden

the future of medical education is now

Join the future