Virtueel Medisch simulatie onderwijs

Virtual Reality

Virtual Reality (VR)

Een digitaal gecreëerde omgeving waarin studenten volledig worden ondergedompeld. Waar het gevoel is in een ‘echte’ wereld te zijn en waar interactie kan plaatsvinden met de digitale omgeving, objecten en objecten

Virtual Reality Medische simulatietraining

Virtual reality (VR)-technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop medische professionals hun vaardigheden trainen en oefenen.

Met VR medische simulatietraining kunnen artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals realistische scenario's en simulaties ervaren in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Voordelen van VR Medical Simulation Training

Praktijkervaring

VR-simulaties bieden zorgprofessionals de mogelijkheid om procedures en technieken in een realistische omgeving te oefenen, waardoor ze praktijkervaring kunnen opdoen en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Veiligheid

VR-simulaties stellen medische professionals in staat om procedures te oefenen zonder risico op letsel voor patiënten. Dit is vooral belangrijk voor complexe procedures en operaties die een hoog niveau van vaardigheid en precisie vereisen.

Kostenbesparend

VR medische simulatietraining is een kosteneffectieve manier om medische professionals op te leiden, omdat het de noodzaak van dure apparatuur en materialen elimineert en de behoefte aan levende patiënten vermindert.

Herhaalbaarheid

VR-simulaties kunnen meerdere keren worden herhaald, waardoor medische professionals hun vaardigheden kunnen oefenen en perfectioneren.

Aanpassing

VR-simulaties kunnen worden aangepast aan specifieke medische scenario's en procedures, waardoor training relevanter en effectiever wordt.

Voorbeelden van VR Medische Simulatie Trainingen

VRPatients

Immersieve dynamische scenario's op het gebied van pre-hospitale - en ziekenhuis/klinische zorg- en hulpverlening. Realistisch letselpatroon op basis van een evidence-based fysiologie-engine.

Resuscitation VR

Resuscitation VR​ geeft gebruikers simulaties van scenario's om hun kritische besluitvorming te oefenen en te verfijnen in een veilige en intuïtieve omgeving

Trauma sim VR

Exonicus Trauma Simulator TM maakt gevarieerde medische training mogelijk en verbetert de besluitvorming van gebruikers door middel van evidence-based en levensechte simulatie van de opvang en behandeling van een traumapatient (en)

Wij zijn VR MedicalSIM

We bieden geavanceerde virtual reality- en augmented reality-trainingen voor medische professionals. Onze meeslepende simulaties stellen studenten in staat procedures te oefenen in een veilige, realistische omgeving, waardoor ze het vertrouwen en de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om te slagen in de echte wereld.

the future of medical education is now

Join the future